Johdanto tuotteen suunnitteluprosessiin

Tuotesuunnittelu on olennainen osa idean kehittämistä elinkelpoiseksi, myyntikelpoiseksi tuotteeksi. Se on prosessi, jossa tarkastellaan tuotteen toimintaa, sen ulkonäköä ja miten sitä tullaan tekemään.

Tuotesuunnittelija voi toteuttaa idean toteutettavuusarvioinnin sen varmistamiseksi, että tuotteesi toimii ja on mahdollista valmistaa. Jotkut yksinkertaiset tuotteet eivät välttämättä edellytä tätä vaihetta, mutta muille on tärkeää varmistaa, ettei aikaa tuhlata visualisoimalla tai prototyypillisesti ajatusta, joka ei ole elinkelpoinen. Esimerkiksi uuden matkakattilan visualisointi ei ole tarkoituksenmukaista, ellei ole olemassa riittävän voimakkaita paristoja, joiden avulla keittämään vedenkeitintä pieneen kokoon.

Suunnittelureitit

Suunnittelu prototyyppien suunnitteluun – jos prototyyppiä vaaditaan projektiin, varmista, että suunnittelija suorittaa tietokoneavusteisen suunnitteluvaiheen, joka johtaa ideasi 3D-malliin. Tämän voi vahvistaa ennen prototyypin tuottamista. Tämä taso suunnittelun kehittäminen on tärkeää, jos aiot itse valmistaa ideasi, mutta sitä ei aina vaadita, jos aiot myydä ideasi yritykselle.

Johtopäätöksenä tuotesuunnittelu on olennainen osa idean kehittämistä ja voi auttaa arvioimaan elinkelpoisuuden käsitteitä. Konseptisuunnittelussa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja on tärkeää tietää tarkalleen, mitä maksat. Ennen tuotesuunnittelijan valitsemista tulee aina pyytää viitteitä. tarkista aikaisempi työ; varmista, että he suunnittelevat ideanne valmistettavaksi ja varmista, että he ymmärtävät henkisen omaisuuden, jos ideasi on suojeltava.

Vastaa