Pelien kehittäminen – Joitakin perusvaiheita

Prosessi

Kun suunnittelet peliä, suunnittelet monimutkaista järjestelmää, joten haluat sarjan vaiheita, joita kutsutaan prosessiksi, joka auttaa sinua luomaan ja parantamaan ideoita luomasi ja parantamaan järjestelmää.

Ajatus

Ideointi on monimutkaisin ja ratkaiseva askel onnistuneen pelin luomiseksi. Jotta peli olisi onnistunut, on tärkeää, että se perustuu täydelliseen ajatukseen. Ei ole olemassa suoraa prosessia, jota voidaan seurata uusien ideoiden tuottamiseksi. Avaus idean löytämiseen on ajatella jotain innovatiivista ja innostavaa. Idea on avain kaikentyyppisille pelien kehitykselle anna sen olla muutamien tasojen peruspeli tai monimutkainen kasinoautomaattipeli, jossa on useita vaiheita, joilla on Bonuskoodi käytettävissä.

Tarina

Tarinat menevät pitkälle pelimaailmassa. Pelaajasi tarvitsee lopettaa pelin, ja he tarvitsevat tarinan, vaikka se olisi yksinkertainen.


lähde: www.pixabay.com

Tee se helposti

Pelin pitäisi olla helppoa ja hauskaa vähitellen vaikeuksissa. Myös pelaajat menettävät kiinnostuksensa pitkiä pelejä. Jotta heidät osallistuisivat, luodaan lyhyt taso, jolla on paljon lukittavissa olevaa sisältöä.

Pelisuunnittelu

Kaikkien pelien pitäisi alkaa suunnittelukäsittelystä, eli nopeasta keskustelusta tuotteen ainutlaatuisista ominaisuuksista ja kohdeyleisöstä. Sitten sinun on siirryttävä alustavaan muotoiluun, keskusteltava pelin sääntöistä, sisällöstä ja käyttäytymisestä puhtaasti laadullisesti. Tätä asiakirjaa olisi levitettävä ja käsiteltävä mahdollisimman laajasti tilanne huomioon ottaen.

Vuorovaikutteinen käsikirjoitus, jos se on tarkoituksenmukainen, sisältää tuotteeseen asennetut dialogit ja tarinan. Lisätietoja pelisuunnittelusta osoitteessa https://www.gamedev.net/articles/game-design/game-design-and-theory/the-game-design-process-r273/

Vastaa