Liiketoiminnan analyysi – erottaminen analyysistä mallilta

Kun tarkastelemme, millaisia liiketoiminnan tavoitteita yrität tyydyttää ennen tekniikan hyppäämistä, voit käyttää tekniikkaa viisaasti, hallita laajuutta ja leikata kustannuksia tuottamalla asiakkaille toimivia järjestelmiä.

On helppo keskittyä minkä tahansa projektin teknisiin ominaisuuksiin ja unohtaa sen olemassaolon syy. Jokainen projekti on olemassa ongelman ratkaisemiseksi. Joko mitä sinulla on, ei toimi tarpeeksi hyvin ja tarvitsee parannusta, tai sinun täytyy keksiä jotain aivan uutta. Loppujen lopuksi, ”jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä.”

Liiketoiminnan analyysi on ajatella, mitä ratkaisusi pitäisi tehdä, kun taas suunnittelussa on kyse siitä, miten se toteutetaan käytettävissä olevan tekniikan avulla. Ottaen tämä huomioon on helpompi välttää näiden kahden vaiheen sekoittaminen. Mitä ja miten. Tämä auttaa sinua rakentamaan entistä vankempia järjestelmiä.

Liiketoimintaanalyysiä voidaan kutsua myös toimintojen joukoksi, joka analysoi ja korjaa organisaatiossa tehtäviä projektihäiriöitä. Se on termi, joka viittaa prosessiin, jossa ensin yksilöidään yrityksen tarpeet ja kehitetään ja toteutetaan ratkaisuja niiden täyttämiseksi.

Liiketoiminnan analysointitekniikoita käytetään sopivan suunnitelman kehittämiseen ja sen jälkeen toimintaan. On olemassa monia riskejä, joita tietyn organisaation on hoidettava, ja siksi yritysanalyysi on varotoimi, jota organisaatiot tekevät hankkeiden epäonnistumisten välttämiseksi.

Seuraavassa on muutamia tärkeitä tietoja liiketoiminnan analysoinnista

http://www.bridging-the-gap.com/business-analysis-process/
https://www.tutorialspoint.com/business_analysis/index.htm

Vastaa